Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29158

Název: Особливості впровадження системи насср на агропродовольчих ринках
Další názvy: Features of the haccp system implementation in the agro-food markets
Autoři: Стасів, Тетяна
Stasiv, Tetiana
Affiliation: Івано-Франківський національний медичний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Стасів Т. Особливості впровадження системи насср на агропродовольчих ринках / Тетяна Стасів // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 64–65. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Stasiv T. (2019) Osoblyvosti vprovadzhennia systemy nassr na ahroprodovolchykh rynkakh [Features of the haccp system implementation in the agro-food markets]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 64-65 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Datum vydání: 10-říj-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.3.033
Number of pages: 2
Page range: 64-65
Start page: 64
End page: 65
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29158
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.