Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153
Назва: | Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів |
Інші назви: | Determination of quality indices of domestic flour confectionery products |
Автори: | Гаргаун, Руслана Куник, Олександра Сарібєкова, Діана Доценко, Анастасія Harhaun, Ruslana Kunik, Oleksandra Saribekova, Diana Dotsenko, Anastasia |
Приналежність: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів / Руслана Гаргаун, Олександра Куник, Діана Сарібєкова, Анастасія Доценко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 55–56. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Harhaun R., Kunik O., Saribekova D., Dotsenko A. (2019) Vyznachennia pokaznykiv yakosti vitchyznianykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Determination of quality indices of domestic flour confectionery products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 55-56 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 664.681.14 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 55-56 |
Початкова сторінка: | 55 |
Кінцева сторінка: | 56 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya |
Перелік літератури: | 1. Малигіна В. Д. Основи експертизи продовольчих товарів: навч. посіб. / В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко. К.: Кондор, 2009. – 296 с. 2. Aналіз ринку борошняних кондитерських виробів в Україні [Електронний ресурс] / Режим доступу. – https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya. 3. ДСТУ 3781-2014 «Печиво. Загальні технічні умови». 4. ДСТУ 7042:2009 «Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови». |
References: | 1. Malyhina V. D. Osnovy ekspertyzy prodovolchykh tovariv: tutorial, V. D. Malyhina, L. D. Tytarenko. K., Kondor, 2009, 296 p. 2. Analiz rynku boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v Ukraini [Electronic resource], Rezhym dostupu, https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya. 3. DSTU 3781-2014 "Pechyvo. Zahalni tekhnichni umovy". 4. DSTU 7042:2009 "Vyroby khlibobulochni bublychni. Zahalni tekhnichni umovy". |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56.pdf | 565,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56.djvu | 28,33 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56__COVER.png | 348,82 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.