霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153
摰����漯敶�
| DC ���� | ��� | 霂剛�� |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гаргаун, Руслана | |
| dc.contributor.author | Куник, Олександра | |
| dc.contributor.author | Сарібєкова, Діана | |
| dc.contributor.author | Доценко, Анастасія | |
| dc.contributor.author | Harhaun, Ruslana | |
| dc.contributor.author | Kunik, Oleksandra | |
| dc.contributor.author | Saribekova, Diana | |
| dc.contributor.author | Dotsenko, Anastasia | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
| dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:42Z | - |
| dc.date.available | 2019-11-15T09:55:42Z | - |
| dc.date.created | 2019-10-10 | |
| dc.date.issued | 2019-10-10 | |
| dc.identifier.citation | Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів / Руслана Гаргаун, Олександра Куник, Діана Сарібєкова, Анастасія Доценко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 55–56. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153 | - |
| dc.format.extent | 55-56 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
| dc.relation.uri | https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya | |
| dc.title | Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів | |
| dc.title.alternative | Determination of quality indices of domestic flour confectionery products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 664.681.14 | |
| dc.relation.references | 1. Малигіна В. Д. Основи експертизи продовольчих товарів: навч. посіб. / В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко. К.: Кондор, 2009. – 296 с. | |
| dc.relation.references | 2. Aналіз ринку борошняних кондитерських виробів в Україні [Електронний ресурс] / Режим доступу. – https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya. | |
| dc.relation.references | 3. ДСТУ 3781-2014 «Печиво. Загальні технічні умови». | |
| dc.relation.references | 4. ДСТУ 7042:2009 «Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови». | |
| dc.relation.referencesen | 1. Malyhina V. D. Osnovy ekspertyzy prodovolchykh tovariv: tutorial, V. D. Malyhina, L. D. Tytarenko. K., Kondor, 2009, 296 p. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Analiz rynku boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v Ukraini [Electronic resource], Rezhym dostupu, https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya. | |
| dc.relation.referencesen | 3. DSTU 3781-2014 "Pechyvo. Zahalni tekhnichni umovy". | |
| dc.relation.referencesen | 4. DSTU 7042:2009 "Vyroby khlibobulochni bublychni. Zahalni tekhnichni umovy". | |
| dc.identifier.citationen | Harhaun R., Kunik O., Saribekova D., Dotsenko A. (2019) Vyznachennia pokaznykiv yakosti vitchyznianykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Determination of quality indices of domestic flour confectionery products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 55-56 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Херсонський національний технічний університет, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 55 | |
| dc.citation.epage | 56 | |
| dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| �蝷箔����: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56.pdf | 565,02 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56.djvu | 28,33 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56__COVER.png | 348,82 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.