Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаргаун, Руслана
dc.contributor.authorКуник, Олександра
dc.contributor.authorСарібєкова, Діана
dc.contributor.authorДоценко, Анастасія
dc.contributor.authorHarhaun, Ruslana
dc.contributor.authorKunik, Oleksandra
dc.contributor.authorSaribekova, Diana
dc.contributor.authorDotsenko, Anastasia
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:42Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:42Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationВизначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів / Руслана Гаргаун, Олександра Куник, Діана Сарібєкова, Анастасія Доценко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 55–56. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153-
dc.format.extent55-56
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.relation.urihttps://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya
dc.titleВизначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів
dc.title.alternativeDetermination of quality indices of domestic flour confectionery products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.681.14
dc.relation.references1. Малигіна В. Д. Основи експертизи продовольчих товарів: навч. посіб. / В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко. К.: Кондор, 2009. – 296 с.
dc.relation.references2. Aналіз ринку борошняних кондитерських виробів в Україні [Електронний ресурс] / Режим доступу. – https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya.
dc.relation.references3. ДСТУ 3781-2014 «Печиво. Загальні технічні умови».
dc.relation.references4. ДСТУ 7042:2009 «Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови».
dc.relation.referencesen1. Malyhina V. D. Osnovy ekspertyzy prodovolchykh tovariv: tutorial, V. D. Malyhina, L. D. Tytarenko. K., Kondor, 2009, 296 p.
dc.relation.referencesen2. Analiz rynku boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v Ukraini [Electronic resource], Rezhym dostupu, https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya.
dc.relation.referencesen3. DSTU 3781-2014 "Pechyvo. Zahalni tekhnichni umovy".
dc.relation.referencesen4. DSTU 7042:2009 "Vyroby khlibobulochni bublychni. Zahalni tekhnichni umovy".
dc.identifier.citationenHarhaun R., Kunik O., Saribekova D., Dotsenko A. (2019) Vyznachennia pokaznykiv yakosti vitchyznianykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Determination of quality indices of domestic flour confectionery products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 55-56 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університет, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage55
dc.citation.epage56
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.