Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153

Pealkiri: Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів
Teised pealkirjad: Determination of quality indices of domestic flour confectionery products
Autor: Гаргаун, Руслана
Куник, Олександра
Сарібєкова, Діана
Доценко, Анастасія
Harhaun, Ruslana
Kunik, Oleksandra
Saribekova, Diana
Dotsenko, Anastasia
Affiliation: Херсонський національний технічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів / Руслана Гаргаун, Олександра Куник, Діана Сарібєкова, Анастасія Доценко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 55–56. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Harhaun R., Kunik O., Saribekova D., Dotsenko A. (2019) Vyznachennia pokaznykiv yakosti vitchyznianykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Determination of quality indices of domestic flour confectionery products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 55-56 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ilmumisaasta: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.681.14
Number of pages: 2
Page range: 55-56
Start page: 55
End page: 56
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
URL for reference material: https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya
References (Ukraine): 1. Малигіна В. Д. Основи експертизи продовольчих товарів: навч. посіб. / В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко. К.: Кондор, 2009. – 296 с.
2. Aналіз ринку борошняних кондитерських виробів в Україні [Електронний ресурс] / Режим доступу. – https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya.
3. ДСТУ 3781-2014 «Печиво. Загальні технічні умови».
4. ДСТУ 7042:2009 «Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови».
References (International): 1. Malyhina V. D. Osnovy ekspertyzy prodovolchykh tovariv: tutorial, V. D. Malyhina, L. D. Tytarenko. K., Kondor, 2009, 296 p.
2. Analiz rynku boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v Ukraini [Electronic resource], Rezhym dostupu, https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya.
3. DSTU 3781-2014 "Pechyvo. Zahalni tekhnichni umovy".
4. DSTU 7042:2009 "Vyroby khlibobulochni bublychni. Zahalni tekhnichni umovy".
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.