Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153
Tytuł: | Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів |
Inne tytuły: | Determination of quality indices of domestic flour confectionery products |
Authors: | Гаргаун, Руслана Куник, Олександра Сарібєкова, Діана Доценко, Анастасія Harhaun, Ruslana Kunik, Oleksandra Saribekova, Diana Dotsenko, Anastasia |
Akcesoria: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
Cytat: | Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів / Руслана Гаргаун, Олександра Куник, Діана Сарібєкова, Анастасія Доценко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 55–56. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Harhaun R., Kunik O., Saribekova D., Dotsenko A. (2019) Vyznachennia pokaznykiv yakosti vitchyznianykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Determination of quality indices of domestic flour confectionery products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 55-56 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.681.14 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 55-56 |
Główna strona: | 55 |
Strona końcowa: | 56 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Związane URL literatura: | https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Малигіна В. Д. Основи експертизи продовольчих товарів: навч. посіб. / В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко. К.: Кондор, 2009. – 296 с. 2. Aналіз ринку борошняних кондитерських виробів в Україні [Електронний ресурс] / Режим доступу. – https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya. 3. ДСТУ 3781-2014 «Печиво. Загальні технічні умови». 4. ДСТУ 7042:2009 «Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови». |
References: | 1. Malyhina V. D. Osnovy ekspertyzy prodovolchykh tovariv: tutorial, V. D. Malyhina, L. D. Tytarenko. K., Kondor, 2009, 296 p. 2. Analiz rynku boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v Ukraini [Electronic resource], Rezhym dostupu, https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya. 3. DSTU 3781-2014 "Pechyvo. Zahalni tekhnichni umovy". 4. DSTU 7042:2009 "Vyroby khlibobulochni bublychni. Zahalni tekhnichni umovy". |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56.pdf | 565,02 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56.djvu | 28,33 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56__COVER.png | 348,82 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi