Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153
| Titolo: | Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів |
| Titoli alternativi: | Determination of quality indices of domestic flour confectionery products |
| Autori: | Гаргаун, Руслана Куник, Олександра Сарібєкова, Діана Доценко, Анастасія Harhaun, Ruslana Kunik, Oleksandra Saribekova, Diana Dotsenko, Anastasia |
| Affiliation: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробів / Руслана Гаргаун, Олександра Куник, Діана Сарібєкова, Анастасія Доценко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 55–56. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Harhaun R., Kunik O., Saribekova D., Dotsenko A. (2019) Vyznachennia pokaznykiv yakosti vitchyznianykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Determination of quality indices of domestic flour confectionery products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 55-56 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data: | 10-ott-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Editore: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.681.14 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 55-56 |
| Start page: | 55 |
| End page: | 56 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29153 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| URL for reference material: | https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya |
| References (Ukraine): | 1. Малигіна В. Д. Основи експертизи продовольчих товарів: навч. посіб. / В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко. К.: Кондор, 2009. – 296 с. 2. Aналіз ринку борошняних кондитерських виробів в Україні [Електронний ресурс] / Режим доступу. – https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya. 3. ДСТУ 3781-2014 «Печиво. Загальні технічні умови». 4. ДСТУ 7042:2009 «Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови». |
| References (International): | 1. Malyhina V. D. Osnovy ekspertyzy prodovolchykh tovariv: tutorial, V. D. Malyhina, L. D. Tytarenko. K., Kondor, 2009, 296 p. 2. Analiz rynku boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v Ukraini [Electronic resource], Rezhym dostupu, https://koloro.ua/ua/blog/issledovaniya. 3. DSTU 3781-2014 "Pechyvo. Zahalni tekhnichni umovy". 4. DSTU 7042:2009 "Vyroby khlibobulochni bublychni. Zahalni tekhnichni umovy". |
| Content type: | Conference Abstract |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56.pdf | 565,02 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56.djvu | 28,33 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| ProcSPHNP_2019_Harhaun_R-Determination_of_quality_55-56__COVER.png | 348,82 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.