Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29150
Título: | Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернах |
Outros títulos: | Quality assessment of natural fruited coffee in beans |
Autor: | Бєлка, Аліна Салєба, Людмила Belka, Alina Saleba, Liudmyla |
Affiliation: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Бєлка А. Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернах / Аліна Бєлка, Людмила Салєба // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 12. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Belka A., Saleba L. (2019) Otsinka yakosti naturalnoi smazhenoi kavy v zernakh [Quality assessment of natural fruited coffee in beans]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 12 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 10-Out-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Editora: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 663.935 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 12 |
Start page: | 12 |
End page: | 12 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29150 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas colecções: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Belka_A-Quality_assessment_of_natural_12.pdf | 382,19 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Belka_A-Quality_assessment_of_natural_12.djvu | 20,92 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Belka_A-Quality_assessment_of_natural_12__COVER.png | 482,15 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.