Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29150
Tytuł: | Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернах |
Inne tytuły: | Quality assessment of natural fruited coffee in beans |
Authors: | Бєлка, Аліна Салєба, Людмила Belka, Alina Saleba, Liudmyla |
Akcesoria: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
Cytat: | Бєлка А. Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернах / Аліна Бєлка, Людмила Салєба // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 12. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Belka A., Saleba L. (2019) Otsinka yakosti naturalnoi smazhenoi kavy v zernakh [Quality assessment of natural fruited coffee in beans]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 12 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 663.935 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 12 |
Główna strona: | 12 |
Strona końcowa: | 12 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29150 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Belka_A-Quality_assessment_of_natural_12.pdf | 382,19 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Belka_A-Quality_assessment_of_natural_12.djvu | 20,92 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Belka_A-Quality_assessment_of_natural_12__COVER.png | 482,15 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi