Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29150

Tytuł: Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернах
Inne tytuły: Quality assessment of natural fruited coffee in beans
Authors: Бєлка, Аліна
Салєба, Людмила
Belka, Alina
Saleba, Liudmyla
Akcesoria: Херсонський національний технічний університет, Україна
Cytat: Бєлка А. Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернах / Аліна Бєлка, Людмила Салєба // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 12. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Belka A., Saleba L. (2019) Otsinka yakosti naturalnoi smazhenoi kavy v zernakh [Quality assessment of natural fruited coffee in beans]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 12 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 663.935
Strony: 1
Zakres stron: 12
Główna strona: 12
Strona końcowa: 12
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29150
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi