このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29150
| タイトル: | Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернах |
| その他のタイトル: | Quality assessment of natural fruited coffee in beans |
| 著者: | Бєлка, Аліна Салєба, Людмила Belka, Alina Saleba, Liudmyla |
| Affiliation: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Бєлка А. Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернах / Аліна Бєлка, Людмила Салєба // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 12. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Belka A., Saleba L. (2019) Otsinka yakosti naturalnoi smazhenoi kavy v zernakh [Quality assessment of natural fruited coffee in beans]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 12 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| 発行日: | 10-10月-2019 |
| Date of entry: | 15-11月-2019 |
| 出版者: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 663.935 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 12 |
| Start page: | 12 |
| End page: | 12 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29150 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Belka_A-Quality_assessment_of_natural_12.pdf | 382,19 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| ProcSPHNP_2019_Belka_A-Quality_assessment_of_natural_12.djvu | 20,92 kB | DjVu | 見る/開く | |
| ProcSPHNP_2019_Belka_A-Quality_assessment_of_natural_12__COVER.png | 482,15 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。