Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29150

Título: Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернах
Outros títulos: Quality assessment of natural fruited coffee in beans
Authors: Бєлка, Аліна
Салєба, Людмила
Belka, Alina
Saleba, Liudmyla
Affiliation: Херсонський національний технічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Бєлка А. Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернах / Аліна Бєлка, Людмила Салєба // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 12. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Belka A., Saleba L. (2019) Otsinka yakosti naturalnoi smazhenoi kavy v zernakh [Quality assessment of natural fruited coffee in beans]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 12 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data de edición: 10-Oct-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Editor: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 663.935
Number of pages: 1
Page range: 12
Start page: 12
End page: 12
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29150
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados