霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29138

Title: Вимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирів
Other Titles: Requirements to the milk intended for the hard rennet cheeses production
Authors: Борис, Любов
Пержило, Уляна
Borys, Liubov
Perjylo, Ulyana
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Борис Л. Вимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирів / Любов Борис, Уляна Пержило // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 39. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Borys L., Perjylo U. (2019) Vymohy do moloka pryznachenoho dlia vyrobnytstva tverdykh sychuzhnykh syriv [Requirements to the milk intended for the hard rennet cheeses production]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 39 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-十月-2019
Date of entry: 15-十一月-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.352/.354
Number of pages: 1
Page range: 39
Start page: 39
End page: 39
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29138
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.