Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29138
Tytuł: | Вимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирів |
Inne tytuły: | Requirements to the milk intended for the hard rennet cheeses production |
Authors: | Борис, Любов Пержило, Уляна Borys, Liubov Perjylo, Ulyana |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Борис Л. Вимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирів / Любов Борис, Уляна Пержило // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 39. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Borys L., Perjylo U. (2019) Vymohy do moloka pryznachenoho dlia vyrobnytstva tverdykh sychuzhnykh syriv [Requirements to the milk intended for the hard rennet cheeses production]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 39 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.352/.354 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 39 |
Główna strona: | 39 |
Strona końcowa: | 39 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29138 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Borys_L-Requirements_to_the_milk_intended_39.pdf | 286,35 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Borys_L-Requirements_to_the_milk_intended_39.djvu | 16,05 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Borys_L-Requirements_to_the_milk_intended_39__COVER.png | 459,99 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi