Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29138

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорис, Любов
dc.contributor.authorПержило, Уляна
dc.contributor.authorBorys, Liubov
dc.contributor.authorPerjylo, Ulyana
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:39Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:39Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationБорис Л. Вимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирів / Любов Борис, Уляна Пержило // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 39. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29138-
dc.format.extent39
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleВимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирів
dc.title.alternativeRequirements to the milk intended for the hard rennet cheeses production
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.352/.354
dc.identifier.citationenBorys L., Perjylo U. (2019) Vymohy do moloka pryznachenoho dlia vyrobnytstva tverdykh sychuzhnykh syriv [Requirements to the milk intended for the hard rennet cheeses production]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 39 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage39
dc.citation.epage39
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.