Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132
| Titel: | Industry laboratories - new features and products for food and processing industry | 
| Övriga titlar: | Отраслевые лаборатории – новые возможности и продукты для пищевой и перерабатывающей промышленности | 
| Författare: | Ourbanchik, Alena Haldova, Maryna Zhaludkou, Aliaksandr Masaltseva, Alesy Урбанчик, Елена Галдова, Марина Желудков, Александр Масальцева, Алеся  | 
| Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Industry laboratories - new features and products for food and processing industry / Alena Ourbanchik, Maryna Haldova, Aliaksandr Zhaludkou, Alesy Masaltseva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 28–29. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Ourbanchik A., Haldova M., Zhaludkou A., Masaltseva A. (2019) Industry laboratories - new features and products for food and processing industry. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 28-29 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019  | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Utgivningsdatum: | 10-okt-2019 | 
| Date of entry: | 15-nov-2019 | 
| Utgivare: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019  | 
| UDC: | 006.83.063 001.32  | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 28-29 | 
| Start page: | 28 | 
| End page: | 29 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132 | 
| ISBN: | 978-966-305-104-8 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Samling: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | 
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29.pdf | 851,55 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29.djvu | 398,89 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29__COVER.png | 532,41 kB | image/png | Visa/Öppna | 
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!