このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132
| タイトル: | Industry laboratories - new features and products for food and processing industry |
| その他のタイトル: | Отраслевые лаборатории – новые возможности и продукты для пищевой и перерабатывающей промышленности |
| 著者: | Ourbanchik, Alena Haldova, Maryna Zhaludkou, Aliaksandr Masaltseva, Alesy Урбанчик, Елена Галдова, Марина Желудков, Александр Масальцева, Алеся |
| Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Industry laboratories - new features and products for food and processing industry / Alena Ourbanchik, Maryna Haldova, Aliaksandr Zhaludkou, Alesy Masaltseva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 28–29. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Ourbanchik A., Haldova M., Zhaludkou A., Masaltseva A. (2019) Industry laboratories - new features and products for food and processing industry. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 28-29 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| 発行日: | 10-10月-2019 |
| Date of entry: | 15-11月-2019 |
| 出版者: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 006.83.063 001.32 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 28-29 |
| Start page: | 28 |
| End page: | 29 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29.pdf | 851,55 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29.djvu | 398,89 kB | DjVu | 見る/開く | |
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29__COVER.png | 532,41 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。