Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132
| Назва: | Industry laboratories - new features and products for food and processing industry |
| Інші назви: | Отраслевые лаборатории – новые возможности и продукты для пищевой и перерабатывающей промышленности |
| Автори: | Ourbanchik, Alena Haldova, Maryna Zhaludkou, Aliaksandr Masaltseva, Alesy Урбанчик, Елена Галдова, Марина Желудков, Александр Масальцева, Алеся |
| Приналежність: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
| Бібліографічний опис: | Industry laboratories - new features and products for food and processing industry / Alena Ourbanchik, Maryna Haldova, Aliaksandr Zhaludkou, Alesy Masaltseva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 28–29. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Ourbanchik A., Haldova M., Zhaludkou A., Masaltseva A. (2019) Industry laboratories - new features and products for food and processing industry. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 28-29 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 10-жов-2019 |
| Дата внесення: | 15-лис-2019 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| УДК: | 006.83.063 001.32 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 28-29 |
| Початкова сторінка: | 28 |
| Кінцева сторінка: | 29 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29.pdf | 851,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29.djvu | 398,89 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29__COVER.png | 532,41 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.