Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132

Registre complet de metadades
Camp DCValorLengua/Idioma
dc.contributor.authorOurbanchik, Alena
dc.contributor.authorHaldova, Maryna
dc.contributor.authorZhaludkou, Aliaksandr
dc.contributor.authorMasaltseva, Alesy
dc.contributor.authorУрбанчик, Елена
dc.contributor.authorГалдова, Марина
dc.contributor.authorЖелудков, Александр
dc.contributor.authorМасальцева, Алеся
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:38Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:38Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationIndustry laboratories - new features and products for food and processing industry / Alena Ourbanchik, Maryna Haldova, Aliaksandr Zhaludkou, Alesy Masaltseva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 28–29. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132-
dc.format.extent28-29
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleIndustry laboratories - new features and products for food and processing industry
dc.title.alternativeОтраслевые лаборатории – новые возможности и продукты для пищевой и перерабатывающей промышленности
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc006.83.063
dc.subject.udc001.32
dc.identifier.citationenOurbanchik A., Haldova M., Zhaludkou A., Masaltseva A. (2019) Industry laboratories - new features and products for food and processing industry. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 28-29 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationМогилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage28
dc.citation.epage29
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Apareix a les col·leccions:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.