Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132
Täiskirje
DC väli | Väärtus | Keel |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ourbanchik, Alena | |
dc.contributor.author | Haldova, Maryna | |
dc.contributor.author | Zhaludkou, Aliaksandr | |
dc.contributor.author | Masaltseva, Alesy | |
dc.contributor.author | Урбанчик, Елена | |
dc.contributor.author | Галдова, Марина | |
dc.contributor.author | Желудков, Александр | |
dc.contributor.author | Масальцева, Алеся | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:38Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:38Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Industry laboratories - new features and products for food and processing industry / Alena Ourbanchik, Maryna Haldova, Aliaksandr Zhaludkou, Alesy Masaltseva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 28–29. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132 | - |
dc.format.extent | 28-29 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Industry laboratories - new features and products for food and processing industry | |
dc.title.alternative | Отраслевые лаборатории – новые возможности и продукты для пищевой и перерабатывающей промышленности | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 006.83.063 | |
dc.subject.udc | 001.32 | |
dc.identifier.citationen | Ourbanchik A., Haldova M., Zhaludkou A., Masaltseva A. (2019) Industry laboratories - new features and products for food and processing industry. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 28-29 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 28 | |
dc.citation.epage | 29 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29.pdf | 851,55 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29.djvu | 398,89 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29__COVER.png | 532,41 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.