Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132
Tytuł: | Industry laboratories - new features and products for food and processing industry |
Inne tytuły: | Отраслевые лаборатории – новые возможности и продукты для пищевой и перерабатывающей промышленности |
Authors: | Ourbanchik, Alena Haldova, Maryna Zhaludkou, Aliaksandr Masaltseva, Alesy Урбанчик, Елена Галдова, Марина Желудков, Александр Масальцева, Алеся |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Industry laboratories - new features and products for food and processing industry / Alena Ourbanchik, Maryna Haldova, Aliaksandr Zhaludkou, Alesy Masaltseva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 28–29. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Ourbanchik A., Haldova M., Zhaludkou A., Masaltseva A. (2019) Industry laboratories - new features and products for food and processing industry. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 28-29 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 006.83.063 001.32 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 28-29 |
Główna strona: | 28 |
Strona końcowa: | 29 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29.pdf | 851,55 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29.djvu | 398,89 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Industry_laboratories_28-29__COVER.png | 532,41 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi