Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132

Tytuł: Industry laboratories - new features and products for food and processing industry
Inne tytuły: Отраслевые лаборатории – новые возможности и продукты для пищевой и перерабатывающей промышленности
Authors: Ourbanchik, Alena
Haldova, Maryna
Zhaludkou, Aliaksandr
Masaltseva, Alesy
Урбанчик, Елена
Галдова, Марина
Желудков, Александр
Масальцева, Алеся
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Industry laboratories - new features and products for food and processing industry / Alena Ourbanchik, Maryna Haldova, Aliaksandr Zhaludkou, Alesy Masaltseva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 28–29. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Ourbanchik A., Haldova M., Zhaludkou A., Masaltseva A. (2019) Industry laboratories - new features and products for food and processing industry. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 28-29 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 006.83.063
001.32
Strony: 2
Zakres stron: 28-29
Główna strona: 28
Strona końcowa: 29
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29132
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi