กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29123

ชื่อเรื่อง: Пектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металами
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Pectin as food additive and adaptogen to reduce the risk of adverse effects on the body of heavy metals environmental pollution
ผู้แต่ง: Демченко, Павло
Козлов, Костянтин
Демченко, Віолетта
Demchenko, Pavlo
Kozlov, Kostiantyn
Demchenko, Violetta
Affiliation: Науково виробниче підприємство «Технологіка», Україна
Державна установа «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва Національної академії медичних наук України», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Демченко П. Пектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металами / Павло Демченко, Костянтин Козлов, Віолетта Демченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 162. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Demchenko P., Kozlov K., Demchenko V. (2019) Pektyn yak diietychna dobavka ta adaptohen dlia zmenshennia ryzyku nehatyvnoho vplyvu na orhanizm zabrudnennia dovkillia vazhkymy metalamy [Pectin as food additive and adaptogen to reduce the risk of adverse effects on the body of heavy metals environmental pollution]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 162 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 614.3
632.95
543.6
Number of pages: 1
Page range: 162
Start page: 162
End page: 162
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29123
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162.pdf402,88 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162.djvu19,13 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162__COVER.png466,82 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น