Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29123
Tytuł: | Пектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металами |
Inne tytuły: | Pectin as food additive and adaptogen to reduce the risk of adverse effects on the body of heavy metals environmental pollution |
Authors: | Демченко, Павло Козлов, Костянтин Демченко, Віолетта Demchenko, Pavlo Kozlov, Kostiantyn Demchenko, Violetta |
Akcesoria: | Науково виробниче підприємство «Технологіка», Україна Державна установа «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва Національної академії медичних наук України», Україна |
Cytat: | Демченко П. Пектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металами / Павло Демченко, Костянтин Козлов, Віолетта Демченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 162. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Demchenko P., Kozlov K., Demchenko V. (2019) Pektyn yak diietychna dobavka ta adaptohen dlia zmenshennia ryzyku nehatyvnoho vplyvu na orhanizm zabrudnennia dovkillia vazhkymy metalamy [Pectin as food additive and adaptogen to reduce the risk of adverse effects on the body of heavy metals environmental pollution]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 162 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 614.3 632.95 543.6 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 162 |
Główna strona: | 162 |
Strona końcowa: | 162 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29123 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162.pdf | 402,88 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162.djvu | 19,13 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162__COVER.png | 466,82 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi