Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29123

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемченко, Павло
dc.contributor.authorКозлов, Костянтин
dc.contributor.authorДемченко, Віолетта
dc.contributor.authorDemchenko, Pavlo
dc.contributor.authorKozlov, Kostiantyn
dc.contributor.authorDemchenko, Violetta
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:36Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:36Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationДемченко П. Пектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металами / Павло Демченко, Костянтин Козлов, Віолетта Демченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 162. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29123-
dc.format.extent162
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleПектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металами
dc.title.alternativePectin as food additive and adaptogen to reduce the risk of adverse effects on the body of heavy metals environmental pollution
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc614.3
dc.subject.udc632.95
dc.subject.udc543.6
dc.identifier.citationenDemchenko P., Kozlov K., Demchenko V. (2019) Pektyn yak diietychna dobavka ta adaptohen dlia zmenshennia ryzyku nehatyvnoho vplyvu na orhanizm zabrudnennia dovkillia vazhkymy metalamy [Pectin as food additive and adaptogen to reduce the risk of adverse effects on the body of heavy metals environmental pollution]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 162 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНауково виробниче підприємство «Технологіка», Україна
dc.contributor.affiliationДержавна установа «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва Національної академії медичних наук України», Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage162
dc.citation.epage162
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.