Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29123
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Демченко, Павло | |
dc.contributor.author | Козлов, Костянтин | |
dc.contributor.author | Демченко, Віолетта | |
dc.contributor.author | Demchenko, Pavlo | |
dc.contributor.author | Kozlov, Kostiantyn | |
dc.contributor.author | Demchenko, Violetta | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:36Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:36Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Демченко П. Пектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металами / Павло Демченко, Костянтин Козлов, Віолетта Демченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 162. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29123 | - |
dc.format.extent | 162 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Пектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металами | |
dc.title.alternative | Pectin as food additive and adaptogen to reduce the risk of adverse effects on the body of heavy metals environmental pollution | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 614.3 | |
dc.subject.udc | 632.95 | |
dc.subject.udc | 543.6 | |
dc.identifier.citationen | Demchenko P., Kozlov K., Demchenko V. (2019) Pektyn yak diietychna dobavka ta adaptohen dlia zmenshennia ryzyku nehatyvnoho vplyvu na orhanizm zabrudnennia dovkillia vazhkymy metalamy [Pectin as food additive and adaptogen to reduce the risk of adverse effects on the body of heavy metals environmental pollution]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 162 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Науково виробниче підприємство «Технологіка», Україна | |
dc.contributor.affiliation | Державна установа «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва Національної академії медичних наук України», Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 162 | |
dc.citation.epage | 162 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162.pdf | 402,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162.djvu | 19,13 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162__COVER.png | 466,82 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.