Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29121
Назва: | Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка |
Інші назви: | Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with tibetan kefir starter |
Автори: | Вічко, Олена Іванівна Швед, Ольга Новіков, Володимир Vichko, Olena Shved, Olga Novikov, Volodymyr |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Національний університет «Львівська політехніка», Україна |
Бібліографічний опис: | Вічко О. Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка / Олена Вічко, Ольга Швед, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 159. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Vichko O., Shved O., Novikov V. (2019) Biokhimichni ta morfolohichni zminy protiahom fermentatsii ta zberihannia kyslomolochnoho produktu, vyhotovlenoho za dopomohoiu tybetskoho kefirnoho hrybka [Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with tibetan kefir starter]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 159 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 637.136.3/5.637.146 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 159 |
Початкова сторінка: | 159 |
Кінцева сторінка: | 159 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29121 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.pdf | 285,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.djvu | 18,6 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159__COVER.png | 452,5 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.