Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29121
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Швед, Ольга | - |
dc.contributor.author | Новіков, Володимир | - |
dc.contributor.author | Vichko, Olena | - |
dc.contributor.author | Shved, Olga | - |
dc.contributor.author | Novikov, Volodymyr | - |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | - |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:36Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:36Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | - |
dc.date.issued | 2019-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Вічко О. Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка / Олена Вічко, Ольга Швед, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 159. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29121 | - |
dc.format.extent | 159 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | - |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | - |
dc.title | Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка | - |
dc.title.alternative | Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with tibetan kefir starter | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 1 | - |
dc.subject.udc | 637.136.3/5.637.146 | - |
dc.identifier.citationen | Vichko O., Shved O., Novikov V. (2019) Biokhimichni ta morfolohichni zminy protiahom fermentatsii ta zberihannia kyslomolochnoho produktu, vyhotovlenoho za dopomohoiu tybetskoho kefirnoho hrybka [Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with tibetan kefir starter]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 159 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | - |
dc.contributor.affiliation | Національний університет «Львівська політехніка», Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
dc.citation.spage | 159 | - |
dc.citation.epage | 159 | - |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.pdf | 285,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.djvu | 18,6 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159__COVER.png | 452,5 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.