Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29121

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorШвед, Ольга-
dc.contributor.authorНовіков, Володимир-
dc.contributor.authorVichko, Olena-
dc.contributor.authorShved, Olga-
dc.contributor.authorNovikov, Volodymyr-
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року-
dc.coverage.temporal10-11 October 2019-
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:36Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:36Z-
dc.date.created2019-10-10-
dc.date.issued2019-10-10-
dc.identifier.citationВічко О. Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка / Олена Вічко, Ольга Швед, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 159. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).-
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29121-
dc.format.extent159-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019-
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019-
dc.titleБіохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка-
dc.title.alternativeBiochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with tibetan kefir starter-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages1-
dc.subject.udc637.136.3/5.637.146-
dc.identifier.citationenVichko O., Shved O., Novikov V. (2019) Biokhimichni ta morfolohichni zminy protiahom fermentatsii ta zberihannia kyslomolochnoho produktu, vyhotovlenoho za dopomohoiu tybetskoho kefirnoho hrybka [Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with tibetan kefir starter]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 159 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.contributor.affiliationНаціональний університет «Львівська політехніка», Україна-
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.citation.spage159-
dc.citation.epage159-
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.