Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29121

Tytuł: Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка
Inne tytuły: Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with tibetan kefir starter
Authors: Вічко, Олена Іванівна
Швед, Ольга
Новіков, Володимир
Vichko, Olena
Shved, Olga
Novikov, Volodymyr
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Національний університет «Львівська політехніка», Україна
Cytat: Вічко О. Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка / Олена Вічко, Ольга Швед, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 159. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Vichko O., Shved O., Novikov V. (2019) Biokhimichni ta morfolohichni zminy protiahom fermentatsii ta zberihannia kyslomolochnoho produktu, vyhotovlenoho za dopomohoiu tybetskoho kefirnoho hrybka [Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with tibetan kefir starter]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 159 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.136.3/5.637.146
Strony: 1
Zakres stron: 159
Główna strona: 159
Strona końcowa: 159
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29121
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi