Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29121
Tytuł: | Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка |
Inne tytuły: | Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with tibetan kefir starter |
Authors: | Вічко, Олена Іванівна Швед, Ольга Новіков, Володимир Vichko, Olena Shved, Olga Novikov, Volodymyr |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Національний університет «Львівська політехніка», Україна |
Cytat: | Вічко О. Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка / Олена Вічко, Ольга Швед, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 159. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Vichko O., Shved O., Novikov V. (2019) Biokhimichni ta morfolohichni zminy protiahom fermentatsii ta zberihannia kyslomolochnoho produktu, vyhotovlenoho za dopomohoiu tybetskoho kefirnoho hrybka [Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with tibetan kefir starter]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 159 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.136.3/5.637.146 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 159 |
Główna strona: | 159 |
Strona końcowa: | 159 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29121 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.pdf | 285,85 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.djvu | 18,6 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159__COVER.png | 452,5 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi