Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка 367

Всього відвідувань на місяць

січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025
Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка 0 1 12 0 4 12 1

Звантажень файлу

Переглядів
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.pdf 70
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.djvu 14
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159__COVER.png 3

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 204
Netherlands 35
Ireland 31
Sweden 25
China 23
Germany 13
Україна 13
Vietnam 5
Australia 4
Canada 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 81
Mountain View 37
Dublin 29
Menlo Park 14
San Mateo 6
Hanoi 5
Villa Park 5
Ashburn 4
Kiev 4
Jacksonville 3