Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка 335

Всього відвідувань на місяць

квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024 жовтня 2024
Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка 0 2 11 4 21 13 2

Звантажень файлу

Переглядів
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.pdf 64
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.djvu 11
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159__COVER.png 3

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 178
Netherlands 35
Ireland 31
Sweden 25
China 23
Germany 13
Україна 13
Vietnam 5
Australia 3
Canada 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 81
Dublin 29
Mountain View 19
Menlo Park 14
Hanoi 5
Villa Park 5
Ashburn 4
Kiev 4
Jacksonville 3
San Mateo 3