Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка 361

Gesamtzugriffe pro Monat

Dezember 2024 Januar 2025 Februar 2025 März 2025 April 2025 Mai 2025 Juni 2025
Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка 0 0 1 12 0 4 7

Dateidownload

Zugriffe
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.pdf 69
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159.djvu 14
ProcSPHNP_2019_Vichko_O-Biochemical_and_microbiological_159__COVER.png 3

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 199
Niederlande 35
Irland 31
Schweden 25
China 23
Deutschland 13
Ukraine 13
Vietnam 5
Australien 4
Kanada 3

Häufigste Städte

Zugriffe
San Ramon 81
Mountain View 33
Dublin 29
Menlo Park 14
San Mateo 6
Hanoi 5
Villa Park 5
Ashburn 4
Kiev 4
Jacksonville 3