Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29118
Tytuł: | Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення |
Inne tytuły: | Innovative components for functional butter production |
Authors: | Смачило, Оксана Крупа, Ольга Миколаївна Smachylo, Oksana Krupa, Olha |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Смачило О. Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення / Оксана Смачило, Ольга Крупа // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 154. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Smachylo O., Krupa O. (2019) Innovatsiini komponenty pry vyhotovlenni masla funktsionalnoho pryznachennia [Innovative components for functional butter production]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 154 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.2.04 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 154 |
Główna strona: | 154 |
Strona końcowa: | 154 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29118 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154.pdf | 285,23 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154.djvu | 14,9 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154__COVER.png | 409,43 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi