Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29118
| Titulua: | Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення |
| Beste titulu batzuk: | Innovative components for functional butter production |
| Egilea: | Смачило, Оксана Крупа, Ольга Миколаївна Smachylo, Oksana Krupa, Olha |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Смачило О. Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення / Оксана Смачило, Ольга Крупа // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 154. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Smachylo O., Krupa O. (2019) Innovatsiini komponenty pry vyhotovlenni masla funktsionalnoho pryznachennia [Innovative components for functional butter production]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 154 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Gordailuaren-data: | 10-Oct-2019 |
| Date of entry: | 15-Nov-2019 |
| Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 637.2.04 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 154 |
| Start page: | 154 |
| End page: | 154 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29118 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154.pdf | 285,23 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154.djvu | 14,9 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154__COVER.png | 409,43 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.