Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29118

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorСмачило, Оксана-
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorSmachylo, Oksana-
dc.contributor.authorKrupa, Olha-
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року-
dc.coverage.temporal10-11 October 2019-
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:35Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:35Z-
dc.date.created2019-10-10-
dc.date.issued2019-10-10-
dc.identifier.citationСмачило О. Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення / Оксана Смачило, Ольга Крупа // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 154. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).-
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29118-
dc.format.extent154-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019-
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019-
dc.titleІнноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення-
dc.title.alternativeInnovative components for functional butter production-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages1-
dc.subject.udc637.2.04-
dc.identifier.citationenSmachylo O., Krupa O. (2019) Innovatsiini komponenty pry vyhotovlenni masla funktsionalnoho pryznachennia [Innovative components for functional butter production]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 154 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.citation.spage154-
dc.citation.epage154-
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.