Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29118
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Смачило, Оксана | - |
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Smachylo, Oksana | - |
dc.contributor.author | Krupa, Olha | - |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | - |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:35Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:35Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | - |
dc.date.issued | 2019-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Смачило О. Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення / Оксана Смачило, Ольга Крупа // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 154. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29118 | - |
dc.format.extent | 154 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | - |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | - |
dc.title | Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення | - |
dc.title.alternative | Innovative components for functional butter production | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 1 | - |
dc.subject.udc | 637.2.04 | - |
dc.identifier.citationen | Smachylo O., Krupa O. (2019) Innovatsiini komponenty pry vyhotovlenni masla funktsionalnoho pryznachennia [Innovative components for functional butter production]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 154 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
dc.citation.spage | 154 | - |
dc.citation.epage | 154 | - |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154.pdf | 285,23 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154.djvu | 14,9 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154__COVER.png | 409,43 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.