このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29118
| タイトル: | Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення |
| その他のタイトル: | Innovative components for functional butter production |
| 著者: | Смачило, Оксана Крупа, Ольга Миколаївна Smachylo, Oksana Krupa, Olha |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Смачило О. Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення / Оксана Смачило, Ольга Крупа // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 154. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Smachylo O., Krupa O. (2019) Innovatsiini komponenty pry vyhotovlenni masla funktsionalnoho pryznachennia [Innovative components for functional butter production]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 154 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| 発行日: | 10-10月-2019 |
| Date of entry: | 15-11月-2019 |
| 出版者: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 637.2.04 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 154 |
| Start page: | 154 |
| End page: | 154 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29118 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154.pdf | 285,23 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154.djvu | 14,9 kB | DjVu | 見る/開く | |
| ProcSPHNP_2019_Smachylo_O-Innovative_components_for_154__COVER.png | 409,43 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。