Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27779

ชื่อเรื่อง: Вплив способів розморожування ягід на їх оранолептичні та фізико-хімічні властивості
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Influence of methods for defrosting berries on their oranoleptic and physical and chemical properties
ผู้แต่ง: Ванат, Г. Р.
Vanat, G. R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Ванат Г. Р. Вплив способів розморожування ягід на їх оранолептичні та фізико-хімічні властивості / Г. Р. Ванат // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 100. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Vanat G. R. (2018) Vplyv sposobiv rozmorozhuvannia yahid na yikh oranoleptychni ta fizyko-khimichni vlastyvosti [Influence of methods for defrosting berries on their oranoleptic and physical and chemical properties]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 100 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
วันที่เผยแพร่: 28-พฤศ-2018
Date of entry: 18-กุม-2019
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 100
Start page: 100
End page: 100
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27779
ISBN: 978-617-7331-71-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
VII_AZST_2018v3_Vanat_G_R-Influence_of_methods_for_defrosting_100.pdf252,43 kBAdobe PDFดู/เปิด
VII_AZST_2018v3_Vanat_G_R-Influence_of_methods_for_defrosting_100.djvu17,49 kBDjVuดู/เปิด
VII_AZST_2018v3_Vanat_G_R-Influence_of_methods_for_defrosting_100__COVER.png494,6 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น