Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27779
Record completo di tutti i metadati
Campo DC | Valore | Lingua |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ванат, Г. Р. | |
dc.contributor.author | Vanat, G. R. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 листопада 2018 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 November 2018 | |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T16:16:36Z | - |
dc.date.available | 2019-02-18T16:16:36Z | - |
dc.date.created | 2018-11-28 | |
dc.date.issued | 2018-11-28 | |
dc.identifier.citation | Ванат Г. Р. Вплив способів розморожування ягід на їх оранолептичні та фізико-хімічні властивості / Г. Р. Ванат // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 100. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7331-71-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27779 | - |
dc.format.extent | 100 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 | |
dc.title | Вплив способів розморожування ягід на їх оранолептичні та фізико-хімічні властивості | |
dc.title.alternative | Influence of methods for defrosting berries on their oranoleptic and physical and chemical properties | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Vanat G. R. (2018) Vplyv sposobiv rozmorozhuvannia yahid na yikh oranoleptychni ta fizyko-khimichni vlastyvosti [Influence of methods for defrosting berries on their oranoleptic and physical and chemical properties]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 100 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 100 | |
dc.citation.epage | 100 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Vanat_G_R-Influence_of_methods_for_defrosting_100.pdf | 252,43 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
VII_AZST_2018v3_Vanat_G_R-Influence_of_methods_for_defrosting_100.djvu | 17,49 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
VII_AZST_2018v3_Vanat_G_R-Influence_of_methods_for_defrosting_100__COVER.png | 494,6 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.