Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26762
Titolo: Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Надзбруччя хліб»)
Titoli alternativi: Innovative development of food industry enterprises (LLC «Nadzbruchya chlib» as a case study)
Autori: Каптій, Мар’яна Богданівна
Affiliation: м. Тернопіль
Bibliographic description (Ukraine): Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018.
Data: dic-2018
Submitted date: dic-2018
Date of entry: 26-dic-2018
Editore: ТНТУ
Country (code): UA
Supervisor: Шерстюк, Роман Петрович
UDC: 330.341
Parole chiave: ефективність
інвестиції
інновації
стратегія
управління
якість
конкуренто-спроможність
розвиток
Abstract: Каптій М. Б. Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Надзбруччя хліб»). Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018. Магістерська робота присвячена розгляду питань інноваційного розвитку підприємства харчової промисловості, що займається виробництвом та реалізацією хлібобулочних виробів. У контексті цього досліджено теоретичні основи інноваційного розвитку підприємства та формування стратегії його забезпечення; дано загальну характеристику ТОВ «Надзбруччя хліб» і визначено основні техніко-економічні та фінансові показники його діяльності, проведено оцінку можливостей інноваційного розвитку на основі SWOT-аналізу; обґрунтовано інноваційну стратегію та напрями інноваційного розвитку підприємства на основі впровадження різних видів новацій.
Descrizione: Kaptiy M. B. Innovative development of food industry enterprises (LLC «Nadzbruchya chlib» as a case study) Master's work for obtaining an educational degree "Master" in specialty 073 "Management" of the specialization "Management of Innovative Activities". – Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2018. The master's work is devoted to consideration of issues of innovative development of the food industry enterprise engaged in the production and sale of bakery products. In the context of this research the theoretical bases of innovative development of the enterprise and formation of the strategy of its providing are researched; general characteristics of LLC «Nadzbruchya chlib» are given and the main technical and economic and financial indicators of its activity are defined, an estimation of possibilities of innovative development on the basis of SWOT-analysis is given; the innovative strategy and directions of innovative development of the enterprise based on the introduction of various innovations are grounded.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26762
Copyright owner: „© КАПТІЙ МАР’ЯНА БОГДАНІВНА, 2018“
Content type: Thesis Abstract
È visualizzato nelle collezioni:073 — менеджмент

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
avtoref_Kaptii_new.pdfАвтореферат КАПТІЙ МАР’ЯНА БОГДАНІВНА460,71 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Narzędzia administratora