Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26762
Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.advisorШерстюк, Роман Петрович-
dc.contributor.authorКаптій, Мар’яна Богданівна-
dc.date.accessioned2018-12-26T10:44:40Z-
dc.date.available2018-12-26T10:44:40Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.date.submitted2018-12-
dc.identifier.citationМагістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26762-
dc.descriptionKaptiy M. B. Innovative development of food industry enterprises (LLC «Nadzbruchya chlib» as a case study) Master's work for obtaining an educational degree "Master" in specialty 073 "Management" of the specialization "Management of Innovative Activities". – Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2018. The master's work is devoted to consideration of issues of innovative development of the food industry enterprise engaged in the production and sale of bakery products. In the context of this research the theoretical bases of innovative development of the enterprise and formation of the strategy of its providing are researched; general characteristics of LLC «Nadzbruchya chlib» are given and the main technical and economic and financial indicators of its activity are defined, an estimation of possibilities of innovative development on the basis of SWOT-analysis is given; the innovative strategy and directions of innovative development of the enterprise based on the introduction of various innovations are grounded.uk_UA
dc.description.abstractКаптій М. Б. Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Надзбруччя хліб»). Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018. Магістерська робота присвячена розгляду питань інноваційного розвитку підприємства харчової промисловості, що займається виробництвом та реалізацією хлібобулочних виробів. У контексті цього досліджено теоретичні основи інноваційного розвитку підприємства та формування стратегії його забезпечення; дано загальну характеристику ТОВ «Надзбруччя хліб» і визначено основні техніко-економічні та фінансові показники його діяльності, проведено оцінку можливостей інноваційного розвитку на основі SWOT-аналізу; обґрунтовано інноваційну стратегію та напрями інноваційного розвитку підприємства на основі впровадження різних видів новацій.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectінвестиціїuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectконкуренто-спроможністьuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.titleІнноваційний розвиток підприємств харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Надзбруччя хліб»)uk_UA
dc.title.alternativeInnovative development of food industry enterprises (LLC «Nadzbruchya chlib» as a case study)uk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder„© КАПТІЙ МАР’ЯНА БОГДАНІВНА, 2018“uk_UA
dc.subject.udc330.341uk_UA
dc.contributor.affiliationм. Тернопільuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Enthalten in den Sammlungen:073 — менеджмент

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
avtoref_Kaptii_new.pdfАвтореферат КАПТІЙ МАР’ЯНА БОГДАНІВНА460,71 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge