Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26762
Titre: Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Надзбруччя хліб»)
Autre(s) titre(s): Innovative development of food industry enterprises (LLC «Nadzbruchya chlib» as a case study)
Auteur(s): Каптій, Мар’яна Богданівна
Affiliation: м. Тернопіль
Bibliographic description (Ukraine): Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018.
Date de publication: déc-2018
Submitted date: déc-2018
Date of entry: 26-déc-2018
Editeur: ТНТУ
Country (code): UA
Supervisor: Шерстюк, Роман Петрович
UDC: 330.341
Mots-clés: ефективність
інвестиції
інновації
стратегія
управління
якість
конкуренто-спроможність
розвиток
Résumé: Каптій М. Б. Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Надзбруччя хліб»). Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018. Магістерська робота присвячена розгляду питань інноваційного розвитку підприємства харчової промисловості, що займається виробництвом та реалізацією хлібобулочних виробів. У контексті цього досліджено теоретичні основи інноваційного розвитку підприємства та формування стратегії його забезпечення; дано загальну характеристику ТОВ «Надзбруччя хліб» і визначено основні техніко-економічні та фінансові показники його діяльності, проведено оцінку можливостей інноваційного розвитку на основі SWOT-аналізу; обґрунтовано інноваційну стратегію та напрями інноваційного розвитку підприємства на основі впровадження різних видів новацій.
Description: Kaptiy M. B. Innovative development of food industry enterprises (LLC «Nadzbruchya chlib» as a case study) Master's work for obtaining an educational degree "Master" in specialty 073 "Management" of the specialization "Management of Innovative Activities". – Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2018. The master's work is devoted to consideration of issues of innovative development of the food industry enterprise engaged in the production and sale of bakery products. In the context of this research the theoretical bases of innovative development of the enterprise and formation of the strategy of its providing are researched; general characteristics of LLC «Nadzbruchya chlib» are given and the main technical and economic and financial indicators of its activity are defined, an estimation of possibilities of innovative development on the basis of SWOT-analysis is given; the innovative strategy and directions of innovative development of the enterprise based on the introduction of various innovations are grounded.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26762
Copyright owner: „© КАПТІЙ МАР’ЯНА БОГДАНІВНА, 2018“
Content type: Thesis Abstract
Collection(s) :073 — менеджмент

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
avtoref_Kaptii_new.pdfАвтореферат КАПТІЙ МАР’ЯНА БОГДАНІВНА460,71 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Offer Gweinyddol