Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26762
Назва: Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Надзбруччя хліб»)
Інші назви: Innovative development of food industry enterprises (LLC «Nadzbruchya chlib» as a case study)
Автори: Каптій, Мар’яна Богданівна
Приналежність: м. Тернопіль
Бібліографічний опис: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018.
Дата публікації: гру-2018
Дата подання: гру-2018
Дата внесення: 26-гру-2018
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Науковий керівник: Шерстюк, Роман Петрович
УДК: 330.341
Теми: ефективність
інвестиції
інновації
стратегія
управління
якість
конкуренто-спроможність
розвиток
Короткий огляд (реферат): Каптій М. Б. Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Надзбруччя хліб»). Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018. Магістерська робота присвячена розгляду питань інноваційного розвитку підприємства харчової промисловості, що займається виробництвом та реалізацією хлібобулочних виробів. У контексті цього досліджено теоретичні основи інноваційного розвитку підприємства та формування стратегії його забезпечення; дано загальну характеристику ТОВ «Надзбруччя хліб» і визначено основні техніко-економічні та фінансові показники його діяльності, проведено оцінку можливостей інноваційного розвитку на основі SWOT-аналізу; обґрунтовано інноваційну стратегію та напрями інноваційного розвитку підприємства на основі впровадження різних видів новацій.
Опис: Kaptiy M. B. Innovative development of food industry enterprises (LLC «Nadzbruchya chlib» as a case study) Master's work for obtaining an educational degree "Master" in specialty 073 "Management" of the specialization "Management of Innovative Activities". – Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2018. The master's work is devoted to consideration of issues of innovative development of the food industry enterprise engaged in the production and sale of bakery products. In the context of this research the theoretical bases of innovative development of the enterprise and formation of the strategy of its providing are researched; general characteristics of LLC «Nadzbruchya chlib» are given and the main technical and economic and financial indicators of its activity are defined, an estimation of possibilities of innovative development on the basis of SWOT-analysis is given; the innovative strategy and directions of innovative development of the enterprise based on the introduction of various innovations are grounded.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26762
Власник авторського права: „© КАПТІЙ МАР’ЯНА БОГДАНІВНА, 2018“
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:073 — менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtoref_Kaptii_new.pdfАвтореферат КАПТІЙ МАР’ЯНА БОГДАНІВНА460,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора