Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26400
Tittel: Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику
Alternative titler: Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger
Authors: Береза, Катерина Сергіївна
Affiliation: Bereza Kateryna
Bibliographic description (Ukraine): Береза К.С. Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ К.С. Береза. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 8 с.
Bibliographic description (International): Bereza K.S. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 8 p.
Utgivelsesdato: des-2018
Date of entry: 20-des-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Юкало, Володимир Глібович
UDC: 637.127.576
Emneord: 181
харчові технології
казеїн
фракціонування
аніонообмінник
іонобмінна хроматографія
casein
anion-exchanger
ion exchange chromatography
Abstrakt: В дипломній роботі проведено дослідження процесу виділення очищених фракцій білків казеїнового комплексу іонообмінною хроматографією в об’ємі на аніонообміннику. Виділено препарат загального казеїну коров’ячого молока. Охарактеризовано фракційний склад препарату загального казеїну методом іоонообмінної хроматографії в об’ємі. Отримано 5 фракцій в результаті іонообмінної хроматографії в об’ємі на слабкому аніонообіміннику загального препарату казеїну, що рекомендується враховувати при розробці технології казеїнових фракцій
This graduation degree offers the research of the selection process purified fractions proteins casein complex ionexchange chromatography in volume on the anion exchanger. Allotmented of a general casein of cow’s milk. The fractional composition of the preparation of general casein by ion exchange chromatography in volume was characterized. 5 fractions were obtained as a result of ion exchange chromatography in volume on a weak anion exchange of general casein. These recommendations should be taken into account when developing the technologyof casein fractions.
Content: Сформульовано мету і задачі дослідження, приведено характеристику об’єкту дослідження, розглянуто методи, які використовувалися при виконанні експериментальної частини дипломної роботи. Виділено препарат загального казеїну коров’ячого молока. Охарактеризовано фракційний склад препарату загального казеїну методом іоонообмінної хроматографії в об’ємі. Розглянуто питання організації виробництва продуктів функціонального призначення і економічно обґрунтовано.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26400
Content type: Thesis Abstract
Vises i samlingene:181 — харчові технології

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Bereza К.S. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger.pdf280,36 kBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Ferramentas administrativas