Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26400
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorБереза, Катерина Сергіївна-
dc.date.accessioned2018-12-20T13:31:23Z-
dc.date.available2018-12-20T13:31:23Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationБереза К.С. Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ К.С. Береза. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 8 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26400-
dc.description.abstractВ дипломній роботі проведено дослідження процесу виділення очищених фракцій білків казеїнового комплексу іонообмінною хроматографією в об’ємі на аніонообміннику. Виділено препарат загального казеїну коров’ячого молока. Охарактеризовано фракційний склад препарату загального казеїну методом іоонообмінної хроматографії в об’ємі. Отримано 5 фракцій в результаті іонообмінної хроматографії в об’ємі на слабкому аніонообіміннику загального препарату казеїну, що рекомендується враховувати при розробці технології казеїнових фракційuk_UA
dc.description.abstractThis graduation degree offers the research of the selection process purified fractions proteins casein complex ionexchange chromatography in volume on the anion exchanger. Allotmented of a general casein of cow’s milk. The fractional composition of the preparation of general casein by ion exchange chromatography in volume was characterized. 5 fractions were obtained as a result of ion exchange chromatography in volume on a weak anion exchange of general casein. These recommendations should be taken into account when developing the technologyof casein fractions.uk_UA
dc.description.tableofcontentsСформульовано мету і задачі дослідження, приведено характеристику об’єкту дослідження, розглянуто методи, які використовувалися при виконанні експериментальної частини дипломної роботи. Виділено препарат загального казеїну коров’ячого молока. Охарактеризовано фракційний склад препарату загального казеїну методом іоонообмінної хроматографії в об’ємі. Розглянуто питання організації виробництва продуктів функціонального призначення і економічно обґрунтовано.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectказеїнuk_UA
dc.subjectфракціонуванняuk_UA
dc.subjectаніонообмінникuk_UA
dc.subjectіонобмінна хроматографіяuk_UA
dc.subjectcaseinuk_UA
dc.subjectanion-exchangeruk_UA
dc.subjection exchange chromatographyuk_UA
dc.titleОтримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообмінникуuk_UA
dc.title.alternativeCasein fractions obtaining by batch procedure on anion exchangeruk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc637.127.576uk_UA
dc.identifier.citationenBereza K.S. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 8 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationBereza Katerynauk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — харчові технології

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Bereza К.S. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger.pdf280,36 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları