Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26400
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Береза, Катерина Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-20T13:31:23Z | - |
dc.date.available | 2018-12-20T13:31:23Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Береза К.С. Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ К.С. Береза. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 8 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26400 | - |
dc.description.abstract | В дипломній роботі проведено дослідження процесу виділення очищених фракцій білків казеїнового комплексу іонообмінною хроматографією в об’ємі на аніонообміннику. Виділено препарат загального казеїну коров’ячого молока. Охарактеризовано фракційний склад препарату загального казеїну методом іоонообмінної хроматографії в об’ємі. Отримано 5 фракцій в результаті іонообмінної хроматографії в об’ємі на слабкому аніонообіміннику загального препарату казеїну, що рекомендується враховувати при розробці технології казеїнових фракцій | uk_UA |
dc.description.abstract | This graduation degree offers the research of the selection process purified fractions proteins casein complex ionexchange chromatography in volume on the anion exchanger. Allotmented of a general casein of cow’s milk. The fractional composition of the preparation of general casein by ion exchange chromatography in volume was characterized. 5 fractions were obtained as a result of ion exchange chromatography in volume on a weak anion exchange of general casein. These recommendations should be taken into account when developing the technologyof casein fractions. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Сформульовано мету і задачі дослідження, приведено характеристику об’єкту дослідження, розглянуто методи, які використовувалися при виконанні експериментальної частини дипломної роботи. Виділено препарат загального казеїну коров’ячого молока. Охарактеризовано фракційний склад препарату загального казеїну методом іоонообмінної хроматографії в об’ємі. Розглянуто питання організації виробництва продуктів функціонального призначення і економічно обґрунтовано. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | казеїн | uk_UA |
dc.subject | фракціонування | uk_UA |
dc.subject | аніонообмінник | uk_UA |
dc.subject | іонобмінна хроматографія | uk_UA |
dc.subject | casein | uk_UA |
dc.subject | anion-exchanger | uk_UA |
dc.subject | ion exchange chromatography | uk_UA |
dc.title | Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику | uk_UA |
dc.title.alternative | Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | 637.127.576 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Bereza K.S. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 8 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Bereza Kateryna | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | 181 — харчові технології |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Bereza К.S. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger.pdf | 280,36 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları