Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26400
Назва: Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику
Інші назви: Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger
Автори: Береза, Катерина Сергіївна
Приналежність: Bereza Kateryna
Бібліографічний опис: Береза К.С. Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ К.С. Береза. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 8 с.
Bibliographic description: Bereza K.S. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / K.S. Bereza. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 8 p.
Дата публікації: гру-2018
Дата внесення: 20-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Науковий керівник: Юкало, Володимир Глібович
УДК: 637.127.576
Теми: 181
харчові технології
казеїн
фракціонування
аніонообмінник
іонобмінна хроматографія
casein
anion-exchanger
ion exchange chromatography
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі проведено дослідження процесу виділення очищених фракцій білків казеїнового комплексу іонообмінною хроматографією в об’ємі на аніонообміннику. Виділено препарат загального казеїну коров’ячого молока. Охарактеризовано фракційний склад препарату загального казеїну методом іоонообмінної хроматографії в об’ємі. Отримано 5 фракцій в результаті іонообмінної хроматографії в об’ємі на слабкому аніонообіміннику загального препарату казеїну, що рекомендується враховувати при розробці технології казеїнових фракцій
This graduation degree offers the research of the selection process purified fractions proteins casein complex ionexchange chromatography in volume on the anion exchanger. Allotmented of a general casein of cow’s milk. The fractional composition of the preparation of general casein by ion exchange chromatography in volume was characterized. 5 fractions were obtained as a result of ion exchange chromatography in volume on a weak anion exchange of general casein. These recommendations should be taken into account when developing the technologyof casein fractions.
Зміст: Сформульовано мету і задачі дослідження, приведено характеристику об’єкту дослідження, розглянуто методи, які використовувалися при виконанні експериментальної частини дипломної роботи. Виділено препарат загального казеїну коров’ячого молока. Охарактеризовано фракційний склад препарату загального казеїну методом іоонообмінної хроматографії в об’ємі. Розглянуто питання організації виробництва продуктів функціонального призначення і економічно обґрунтовано.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26400
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bereza К.S. Casein fractions obtaining by batch procedure on anion exchanger.pdf280,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора