Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 560

Total Visits per Month

二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 4 42 9 4 40 1 31

File Downloads

Views
Методичка ТЕ 1.pdf 2317

Top Country Views

Views
美国 339
乌克兰 65
荷兰 36
中国 33
爱尔兰 29
德国 22
瑞典 6
澳大利亚 3
希腊 3
越南 3

Top City Views

Views
San Mateo 111
San Ramon 50
Mountain View 45
Louisville 36
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 13
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7