Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 516

Total Visits per Month

十二月 2024 一月 2025 二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 1 22 4 42 9 4 28

File Downloads

Views
Методичка ТЕ 1.pdf 2301

Top Country Views

Views
美国 297
乌克兰 64
荷兰 36
中国 32
爱尔兰 29
德国 22
瑞典 6
澳大利亚 3
希腊 3
越南 3

Top City Views

Views
San Mateo 75
San Ramon 50
Mountain View 42
Louisville 35
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 12
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7