Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 590

Total Visits per Month

六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025 十一月 2025 十二月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 40 1 31 17 4 1 8

File Downloads

Views
Методичка ТЕ 1.pdf 2354

Top Country Views

Views
美国 346
乌克兰 66
中国 43
荷兰 36
爱尔兰 29
德国 22
日本 6
瑞典 6
澳大利亚 3
希腊 3

Top City Views

Views
San Mateo 111
San Ramon 50
Mountain View 48
Louisville 36
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 13
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7