Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 516

Gesamtzugriffe pro Monat

Dezember 2024 Januar 2025 Februar 2025 März 2025 April 2025 Mai 2025 Juni 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 1 22 4 42 9 4 28

Dateidownload

Zugriffe
Методичка ТЕ 1.pdf 2301

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 297
Ukraine 64
Niederlande 36
China 32
Irland 29
Deutschland 22
Schweden 6
Australien 3
Griechenland 3
Vietnam 3

Häufigste Städte

Zugriffe
San Mateo 75
San Ramon 50
Mountain View 42
Louisville 35
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 12
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7