Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 513

Общо Посещения за Месец

Декември 2024 Януари 2025 Февруари 2025 Март 2025 Април 2025 Май 2025 Юни 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 1 22 4 42 9 4 25

Изтеглени Файлове

Посещения
Методичка ТЕ 1.pdf 2301

Посещения по Страна

Посещения
United States 294
Ukraine 64
Netherlands 36
China 32
Ireland 29
Germany 22
Sweden 6
Australia 3
Greece 3
Vietnam 3

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 73
San Ramon 50
Mountain View 41
Louisville 35
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 12
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7