Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 577

Общо Посещения за Месец

Април 2025 Май 2025 Юни 2025 Юли 2025 Август 2025 Септември 2025 Октомври 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 9 4 40 1 31 17 0

Изтеглени Файлове

Посещения
Методичка ТЕ 1.pdf 2335

Посещения по Страна

Посещения
United States 341
Ukraine 66
China 43
Netherlands 36
Ireland 29
Germany 22
Japan 6
Sweden 6
Australia 3
Greece 3

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 111
San Ramon 50
Mountain View 45
Louisville 36
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 13
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7