閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 516 |
月別閲覧数
12月 2024 | 1月 2025 | 2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 1 | 22 | 4 | 42 | 9 | 4 | 28 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Методичка ТЕ 1.pdf | 2301 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 297 |
ウクライナ | 64 |
オランダ | 36 |
中華人民共和国 | 32 |
アイルランド | 29 |
ドイツ | 22 |
スウェーデン | 6 |
オーストラリア | 3 |
ギリシア | 3 |
ベトナム | 3 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 75 |
San Ramon | 50 |
Mountain View | 42 |
Louisville | 35 |
Dublin | 29 |
Menlo Park | 15 |
Odessa | 12 |
Kiev | 10 |
Ternopil | 9 |
Villa Park | 7 |