閲覧統計
総閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 590 |
月別閲覧数
| 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | 11月 2025 | 12月 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 40 | 1 | 31 | 17 | 4 | 1 | 8 |
ファイルダウンロード数
| 件数 | |
|---|---|
| Методичка ТЕ 1.pdf | 2354 |
国別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| アメリカ合衆国 | 346 |
| ウクライナ | 66 |
| 中華人民共和国 | 43 |
| オランダ | 36 |
| アイルランド | 29 |
| ドイツ | 22 |
| 日本 | 6 |
| スウェーデン | 6 |
| オーストラリア | 3 |
| ギリシア | 3 |
都市別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| San Mateo | 111 |
| San Ramon | 50 |
| Mountain View | 48 |
| Louisville | 36 |
| Dublin | 29 |
| Menlo Park | 15 |
| Odessa | 13 |
| Kiev | 10 |
| Ternopil | 9 |
| Villa Park | 7 |