閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 560

月別閲覧数

2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 4 42 9 4 40 1 31

ファイルダウンロード数

件数
Методичка ТЕ 1.pdf 2317

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 339
ウクライナ 65
オランダ 36
中華人民共和国 33
アイルランド 29
ドイツ 22
スウェーデン 6
オーストラリア 3
ギリシア 3
ベトナム 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 111
San Ramon 50
Mountain View 45
Louisville 36
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 13
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7