閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 516

月別閲覧数

12月 2024 1月 2025 2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 1 22 4 42 9 4 28

ファイルダウンロード数

件数
Методичка ТЕ 1.pdf 2301

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 297
ウクライナ 64
オランダ 36
中華人民共和国 32
アイルランド 29
ドイツ 22
スウェーデン 6
オーストラリア 3
ギリシア 3
ベトナム 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 75
San Ramon 50
Mountain View 42
Louisville 35
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 12
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7