Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 516

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 1 22 4 42 9 4 28

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка ТЕ 1.pdf 2301

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 297
Україна 64
Netherlands 36
China 32
Ireland 29
Germany 22
Sweden 6
Australia 3
Greece 3
Vietnam 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 75
San Ramon 50
Mountain View 42
Louisville 35
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 12
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7