Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 577

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 9 4 40 1 31 17 0

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка ТЕ 1.pdf 2335

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 341
Україна 66
China 43
Netherlands 36
Ireland 29
Germany 22
Japan 6
Sweden 6
Australia 3
Greece 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 111
San Ramon 50
Mountain View 45
Louisville 36
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 13
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7