Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 516 |
Всього відвідувань на місяць
грудня 2024 | січня 2025 | лютого 2025 | березня 2025 | квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 1 | 22 | 4 | 42 | 9 | 4 | 28 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Методичка ТЕ 1.pdf | 2301 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 297 |
Україна | 64 |
Netherlands | 36 |
China | 32 |
Ireland | 29 |
Germany | 22 |
Sweden | 6 |
Australia | 3 |
Greece | 3 |
Vietnam | 3 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Mateo | 75 |
San Ramon | 50 |
Mountain View | 42 |
Louisville | 35 |
Dublin | 29 |
Menlo Park | 15 |
Odessa | 12 |
Kiev | 10 |
Ternopil | 9 |
Villa Park | 7 |