Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 577 |
Всього відвідувань на місяць
квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 9 | 4 | 40 | 1 | 31 | 17 | 0 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Методичка ТЕ 1.pdf | 2335 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 341 |
Україна | 66 |
China | 43 |
Netherlands | 36 |
Ireland | 29 |
Germany | 22 |
Japan | 6 |
Sweden | 6 |
Australia | 3 |
Greece | 3 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Mateo | 111 |
San Ramon | 50 |
Mountain View | 45 |
Louisville | 36 |
Dublin | 29 |
Menlo Park | 15 |
Odessa | 13 |
Kiev | 10 |
Ternopil | 9 |
Villa Park | 7 |