Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 560

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 4 42 9 4 40 1 31

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка ТЕ 1.pdf 2317

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 339
Україна 65
Netherlands 36
China 33
Ireland 29
Germany 22
Sweden 6
Australia 3
Greece 3
Vietnam 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 111
San Ramon 50
Mountain View 45
Louisville 36
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 13
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7