Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 513

Всього відвідувань на місяць

diciembre 2024 enero 2025 febrero 2025 marzo 2025 abril 2025 mayo 2025 junio 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 1 22 4 42 9 4 25

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка ТЕ 1.pdf 2301

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
Estados Unidos 294
Ucrania 64
Holanda 36
China 32
Irlanda 29
Alemania 22
Suecia 6
Australia 3
Grecia 3
Vietnam 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 73
San Ramon 50
Mountain View 41
Louisville 35
Dublin 29
Menlo Park 15
Odessa 12
Kiev 10
Ternopil 9
Villa Park 7