Statistics

Total Visits

Views
Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні 292

Total Visits per Month

一月 2024 二月 2024 三月 2024 四月 2024 五月 2024 六月 2024 七月 2024
Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні 29 1 1 3 0 16 4

File Downloads

Views
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.pdf 88
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287__COVER.png 26
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.djvu 13

Top Country Views

Views
美国 146
中国 37
荷兰 35
德国 28
乌克兰 25
瑞典 6
越南 5
俄罗斯 4
爱尔兰 2
日本 1

Top City Views

Views
San Ramon 55
Mountain View 24
Kiev 8
Louisville 7
Hefei 6
Hanoi 5
Menlo Park 5
Nanchang 4
San Diego 4
Ternopil 4