Statistics

Total Visits

Views
Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні 377

Total Visits per Month

十二月 2024 一月 2025 二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025
Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні 1 1 4 2 1 2 30

File Downloads

Views
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.pdf 99
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287__COVER.png 28
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.djvu 26

Top Country Views

Views
美国 187
中国 49
荷兰 43
德国 28
乌克兰 25
日本 6
瑞典 6
越南 5
澳大利亚 4
加拿大 4

Top City Views

Views
San Ramon 55
Mountain View 33
Beijing 11
Menlo Park 10
Kiev 8
Louisville 8
Hefei 6
Villa Park 6
Hanoi 5
Tokyo 5