Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні 292

Gesamtzugriffe pro Monat

Januar 2024 Februar 2024 März 2024 April 2024 Mai 2024 Juni 2024 Juli 2024
Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні 29 1 1 3 0 16 4

Dateidownload

Zugriffe
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.pdf 88
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287__COVER.png 26
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.djvu 13

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 146
China 37
Niederlande 35
Deutschland 28
Ukraine 25
Schweden 6
Vietnam 5
Russland 4
Irland 2
Japan 1

Häufigste Städte

Zugriffe
San Ramon 55
Mountain View 24
Kiev 8
Louisville 7
Hefei 6
Hanoi 5
Menlo Park 5
Nanchang 4
San Diego 4
Ternopil 4