Statistics

Total Visits

Views
Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні 292

Total Visits per Month

januar 2024 februar 2024 mars 2024 april 2024 mai 2024 juni 2024 juli 2024
Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні 29 1 1 3 0 16 4

File Downloads

Views
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.pdf 88
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287__COVER.png 26
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.djvu 13

Top Country Views

Views
United States 146
China 37
Netherlands 35
Germany 28
Ukraine 25
Sweden 6
Vietnam 5
Russia 4
Ireland 2
Japan 1

Top City Views

Views
San Ramon 55
Mountain View 24
Kiev 8
Louisville 7
Hefei 6
Hanoi 5
Menlo Park 5
Nanchang 4
San Diego 4
Ternopil 4