Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні 292

Всього відвідувань на місяць

січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024
Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні 29 1 1 3 0 16 4

Звантажень файлу

Переглядів
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.pdf 88
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287__COVER.png 26
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.djvu 13

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 146
China 37
Netherlands 35
Germany 28
Україна 25
Sweden 6
Vietnam 5
Russia 4
Ireland 2
Japan 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Mountain View 24
Kiev 8
Louisville 7
Hefei 6
Hanoi 5
Menlo Park 5
Nanchang 4
San Diego 4
Ternopil 4