Statistics

Total Visits

Views
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 424

Total Visits per Month

一月 2024 二月 2024 三月 2024 四月 2024 五月 2024 六月 2024 七月 2024
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 31 1 0 4 2 10 11

File Downloads

Views
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf 535

Top Country Views

Views
美国 166
乌克兰 134
中国 38
荷兰 36
德国 22
瑞典 7
俄罗斯 5
越南 3
希腊 2
爱尔兰 2

Top City Views

Views
Kiev 72
San Ramon 55
Louisville 33
Sumy 29
Mountain View 15
Kharkiv 8
Odessa 5
Cherkasy 4
Nanjing 4
Ann Arbor 3